male nurse

male nurse
myself
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Saturday, January 30, 2010

winner of friendly match MA vs MALE NURSE


30 januari -semalam friendly match game antara male nurse student vs ma student..ade 3 game bdminton,basketball n yg pling pnting bola sepak..haha..memang 2 game bdminton n basketball kami kalah tp bola sepak mnjadi pnbus maruah kmi dengan kemenangan pnuh bergaya 3-1..

aku jd king cheerleader group..bley???lalalaaaaaaaa...la nie suare da x der+selesema lagi..seksa la rasenye..

aku x puas hati la ngn sport spirit diorg siap nk men boo2 kat kami..poyo btol..lg satu KEPADA SEMUA FRESHIE tunggulah bila anda msk ke wad..haha..adakah MA akan mmbntu anda atau kami male nurse yg sering dikutuk n dibenci nie..same2 kite nntikan ea..

 kami pon x heran la ngan anda semua..plz jgn ingt kami tergila2kan anda..

Thursday, January 28, 2010

serabut=x de mood

hari nie btol2 wat aku serabut....tension rasenye bile org x fhm bhase ape yg kite try nk smpaikan..org menganjung2 kan kite...ish,,,ya allah ko berikan la aku thp kesabaran untuk aku mghadapi sume dugaan nie ya allah beri kan la aku kekuatan itu...

Wednesday, January 27, 2010

cinta = LOVE

Bibir manusia terlalu mudah melafazkan cinta tapi dapatkah hatinya setia pada kita?…
Manusia tidak dapat lari dari bercinta kerana kehadiran cinta itu lazimnya tanpa diundang dan tanpa diharap. Hanya insan itu sahajalah yang dapat menilaikan adakah dirinya sudah bersedia menerima cinta itu atau tidak.
Cintai jangan sesekali dihampiri jika tidak sanggup menanggung risikonya. Cinta sememangnya indah kerana kita hidup dalam khayalan. Cinta sememangnya unik kerana kita asyik diulit mimpi yang indah-indah belaka. Apabila perpisahan mendatang barulah kita tersentak dari lamunan. Kemudian kita akan sedari cinta hanyalah permainan nafsu yang membawa kesengsaraan dan penderitaan yang amat menyeksakan.
Meskipun kesalahan atau kesilapan itu boleh dimaafkan tetapi janganlah berbicara sampai menyakiti dan menyinggung hati orang lain kerana kemaafan itu bukanlah pengubat hati yang terluka kerana hati yang terluka itu tetap akan terluka.

Biarlah kita menguasai cinta, jika gagal bererti kita masih berupaya melawan perasaan kecewa sekalipun teramat pedih, luka dan SENGSARA.

Tuesday, January 26, 2010

26 januari 2010


bismillahirahmanirrahim..
salam untuk semua..

hari nie aku ditudh sbgai org g suke brckp besar oleh lecturer ku sndri..sedey gile hati aku tp ape bley wat kite x bley nk ubah mentaliti org n tutup mlut org nie...biarlah hanya ALLAH yang maha mengetahui n mybe nie adalh dugaan untuk aku kat cnie..

scara x lgsung ia mengajar aku mengenal erti ketabahan utk tempuh ujian yang mendatang terutamanya bile aku da start keje..

haha..skang nk happy nie..lalalalalaaaaaaaaa..

td ptg p giant ngan roommate aku FAIZ D..kiteorg p giant kepayn ridge..sakit gile tgn nie bawak bnyk barang..tp puas hati la..hri nie aku spend rm68..antara barang yg aku beli:

1)maggie 2 bgkus(kari n tomyam)
2)coklat cadbury praline hazelnut
3)kropok mr potatoes,roller coster n gule kopiko
4)deodorant rexona 2
5)ubat gigi colgate 2
6)softlan 1.8liter refill

  skang sume bhn pon mahal kan..smpai nk beli gula pasir kat giant pon x der n habes..kecewa btol nie..huhu..kali nie nk ajar diorg yg nk slalu brg free je..skang kna buat biznes la....bley ke??hehe..nk maggie beli la...lalalaaaaaaaaaaaaaaa..haha...

Monday, January 25, 2010

elaun...



alhamdulillah elaun kuar suda..bnyk perkara dan urusan yg kna settle down relate ngn duit nie..


JUMLAH ELAUN SEBULAN = RM600
tolak

duit buku = rm50
duit uniform = rm100
duit makan = rm150
duit kutu@TARIKAN = rm50
duit BROADBAND = rm50
total = RM400

BALANCE ELAUN = RM200/BULAN..

tp aku bersyukur sgt..pasnie x bley r nk enjoy sgt2..kna berjimat da nie..kna ready utk sebulan lg..boleh ke aku mghadapinya??INSYAALLAH..mudah2an aku dpt mngharunginya...

25 JANUARI 2010


Salam pembuka bicara buat teman2 ku sekalian.aku mulekan hari aku nie ngan penuh dugaan..
aku berharap PANAS SAMPAI KE PETANG TP HUJAN DI TENGAHARI...lalalaaaaa...tp apa mo buat langit x kan slalu cerah bgitu gak ngan naseb aku
 bnyk perkara yg menguji aku hari nie..aku kna mmberikan xplaination pd die..tension rasenye n dpggil MESYUARAT sume student td..bengang gile rasenye...tp alhamdulillah nasib menyebelahi aku coz die x der bukti nk sabitkan aku ngan ksalahan tu....huhuhu...

Sunday, January 24, 2010

mood..


di mlm minggu nie rase bosan gile...mcm cepat sgt masa berlalu meninggalkan kite semuA kan??esok knA mghadap bnda rutin yg sama for another 3 weeks..sometimes im reeally regret taking this cost but i know i must be pasiion n face it for 2 years..wawawawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Saturday, January 23, 2010

salam ukhwah pembuka bicara

assalamualaikum..
blogger boy??sesuatu yg x pernah ku impikan tp aku cuba mewujudkan blog utk tmpt aku curahkan rase n pngalaman aku dlm hidup ini..
so excited to have my own blog..ill try my best to keep blogging n update it daily if i could..n plz follow n support me..assalamualaikum..