male nurse

male nurse
myself
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Saturday, January 30, 2010

winner of friendly match MA vs MALE NURSE


30 januari -semalam friendly match game antara male nurse student vs ma student..ade 3 game bdminton,basketball n yg pling pnting bola sepak..haha..memang 2 game bdminton n basketball kami kalah tp bola sepak mnjadi pnbus maruah kmi dengan kemenangan pnuh bergaya 3-1..

aku jd king cheerleader group..bley???lalalaaaaaaaa...la nie suare da x der+selesema lagi..seksa la rasenye..

aku x puas hati la ngn sport spirit diorg siap nk men boo2 kat kami..poyo btol..lg satu KEPADA SEMUA FRESHIE tunggulah bila anda msk ke wad..haha..adakah MA akan mmbntu anda atau kami male nurse yg sering dikutuk n dibenci nie..same2 kite nntikan ea..

 kami pon x heran la ngan anda semua..plz jgn ingt kami tergila2kan anda..

1 comment:

  1. Unfortunately, mereka itu terlebih dulu berkawan dgn MA. Bkn tu sj, mereka senegeri, sedaerah, satu sekolah mungkin. Tak heran kalau di antara mereka tu bercinta.Mungkin anda2 jg ni egois mungkin. Walaubagaimanapun, Male Nurse dgn Medical Assistant itu tidak akan gham....
    Fikir kan lah

    ReplyDelete